omgeving

Zandvoort-Amsterdam Beach heeft heel veel te bieden. Het leukste aan Zandvoort is, dat echt iedereen zich hier kan vermaken. Je vindt hier rust, een prachtige natuur, vertier & sportiviteit op het strand, entertainment op het circuit & in de casino's en gezelligheid in het centrum en op de vele terrassen. Daarnaast kun je mooie steden als Amsterdam & Haarlem bezoeken.

kitesurfen_zandvoort
fietsen_zandvoort
amsterdamse-waterleidingduinen-overview
Amsterdamse-Waterleidingduinen
amsterdambeach
Keukenhof
Haarlem

Het strand en de zee zijn de grote trekpleisters van Zandvoort. Je kunt hier kitesurfen, golfsurfen, suppen, kano varen en zelfs scuba diven.

 

WATERSPORT
FIETSEN

Je kunt eindeloos fietsen door de duinen, over het strand en het bos. Er zijn talloze routes uitgestippeld door o.a. de Kennermerduinen en naar Noordwijk.

 

WANDELEN

Ga lekker uitwaaien en wandel urenlang over het strand of door de waterleidingduinen. Ga zelf of georganiseerd; een burlwandeling, bunker wandeling of natuur- wandeling

 

WILDLEVEN

Herten, vossen, hazen, wisenten, konikspaarden, Schotse hooglanders, je kunt ze allemaal tegenkomen in de duinen van Zandvoort.

 

AMSTERDAM

Vanuit Zandvoort reis je met de trein in 25 minuten naar het Centraal Station Amsterdam. Bezoek het rijksmuseum, Van Gogh museum, de bloemenmarkt, slenter over de grachten, het Vondelpark en ga lekker shoppen in de 9 straatjes in de Jordaan.

KEUKENHOF

De keukenhof is een fleurig uitje met bloemenshows! Er staan wel 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Met de auto ben je er in 20 minuten. De keukenhof is geopend van half maart tot half mei.

HAARLEM

Haarlem is de hoofdstad van Noord-Holland en hier is veel te doen en te bezichtigen. Pak een terras, ga lekker shoppen of eten in een van de vele culinaire restaurants. Het is 20 minuten fietsen, 10 minuten met de auto of 8 minuten met de trein.

evenementen

Er worden nergens zoveel evenementen georganiseerd als in Zandvoort. Er is altijd wel iets te doen en ja, ook in de winter. Wat dacht je van Zandvoort Culinair, Winter wonderland, nieuwjaarsduik, EK zandsculpturen, korenfestival, DTM-races, oktoberfest, driven by Max Verstappen racedagen, pride at the beach, heel veel markten/braderieën en nog veel meer.

 

Klik hier voor de actuele evenementen agenda van Zandvoort.